marți, 6 martie 2012

Angers - Monaco

Echipele care se luptă să supravieţuiască în liga si nu oferă ceea ce se aşteaptă de la ei, Angers în prezent, plângând, la data de 15, cu 29 de puncte si scorul 7-8-9, în timp ce Monaco este într-o poziţie extrem de precară, pe de punctare nouăsprezecelea plangand 24 puncte şi efect 4-12-9.

Angers într-un termen disperat de şapte jocuri fără victorie şi ultimele trei acasă doar un singur punct, deoarece acestea s-au aflat în această situaţie şi vine să stea în liga.

Angers antrenorul Stephane Moulin a fost dezamăgit de înţeles după ce a văzut partea lui să scape o conduce cu 2-0 în ultimele 11 minute faţă de Arles, ultima sâmbătă joc night.The terminat 2-2, ceea ce pune şi mai multă presiune pe jucătorii săi ca ei merg în două lor luptă retrogradare în spaţiul de cinci zile.

Angers Mijlocaşul central de Olivier Auriac este gazdele suspended.The va fi mai slabă în mijlocul terenului, fără conducerea sa şi inteligent positioning.The alte pierderi mare, el ar trebui să rămână pe tuşă, ar fi Jeremy Henin.Monaco sunt în aşteptare pentru a vedea dacă şapte-obiectiv conduce marcator Valere Germain va fi available.The Franţa U21 2-2 Atacantul ratat lor egal acasa la Sedan Friday.In ultima lipsa lui Ibrahima Toure a marcat al doilea gol în cinci apariţii de la semnarea de la Ajman Club în Germain UAE.Should fi disponibile ei par a începe în tandem?

Contrast mare pentru echipa de Monaco şi nepamti această criză este clubul care a jucat în Liga Campionilor. Ultima dată am scris despre echipa de Monaco şi dorinţa lor de a lupta pentru supravieţuire, deoarece luna trecuta, au venit noi autografe si a petrecut 15 de milioane de euro ar fi un semn ca este serios cu privire la situaţia.

Până în prezent, proprietarul miliardar al clubului, Dmitri Rybolovlev a fost de italian, dar care ar putea schimba în cazul în care Monaco pierde aici. Eu cred că vor câştiga, pentru că ei joacă mai bine decât poziţia liga lor (19), în timp ce sugerează Angers sunt incepand de la wobble.Back vizitatorilor de a solicita o victorie mult-dorita si pastreaza Simone în ocuparea forţei de muncă, pentru câteva zile mai mult, cel puţin .

Doisprezece din 24 (50%), întâlniri între aceste părţi în Angers a lungul anilor s-au încheiat la egalitate.

Mea sugestie Monaco 0.25

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu