duminică, 11 martie 2012

Olimpija Ljubljana - Rudar Velenje

Olimpija a anunţat un atac la titlu League şi a mers mare.Prima rundă iscontinued sărbătoreşte chiar ulei de 6-0 de astăzi şi va încerca să continue o Maribor series.But este foarte departe de duel de astăzi scapă de 15 de puncte ...

Din ultimele cinci duel comun cu minerii Olimpija nu a pierdut nici o, şi antrenor BojanPrasnikar a spus:

- Ne confirma victoria de succes vizita de origine Lendava împotriva adăugare Rudar.In să gândesc cum să-l prezinte într-o lumină mai bună, performancecrown placut cu trei puncte. Ne respectam adversarul, este ciudat Echipa care a făcut viaţa foarte grea pentru toată lumea. În această săptămână ne pregătim pentru maxim de primul adversar din Stožice şi cred că trebuie să îndeplinească, în cu înfuleca pregătit, şi cred că totul se va descoperi in functie de dorintele noastre.

Prasnikar cunoaste foarte bine adversarul său viitor, că el a luptat odată cu o echipă de mineri.Echipa se întoarce de apărare cheie om Sretenovic, o problemă majoră cu noabsences.

Rudar a fost de opt zile în urmă, la domiciliu, învins de Mura şi nu au venit la thepoint că era în aşteptarea.

- Acum, înainte de noi este foarte puternic şi Olimpija jucaus. Vom încerca să favorite mai bine compete.Ljubljana lui sunt, avem nevoie pentru a juca un maxim de sacrificiu, şi ourprescription Ar trebui să fie - Noi nu avem nimic de pierdut - Minerii Anuntat midfielderLuka Zinko.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu