sâmbătă, 10 martie 2012

Cordoba - Huesca

Cordoba are un sezon atât de mare în prezent.Echipa este, de asemenea, pe un formular mare, castigand trei din ultimele patru jocuri din Segunda (3-0-1), iar acum este la doar două puncte în spatele locurilor de playoff. Partea Jemez se joacă, de asemenea, ataca foarte frumos şi atractiv de fotbal de la "Nuevo Arcangel", în cazul în care acestea au doar o infrangere pana acum in acest sezon (8-5-1), concede doar sapte goluri in aceste jocuri de paisprezece.Echipa este pe un termen incredibil de zece jocuri direct la domiciliu, fără înfrângere în toate competiţiile (8-2-0), cât şi în cele Espanyol jocuri (2:1) şi Alcorcon (3:1) au fost singurele echipe care au reuşit să înscrie un gol. David Cerra (12/0) este în afara pentru acest joc, dar Charles (17/5), Fuentes (23/0) şi Caballero (16/0) sunt din nou în echipa, după ce lipseste ultimul joc împotriva Xerez.

Huesca au arătat o îmbunătăţire în afişarea acestora în ultimul timp şi a reuşit să obţină şapte puncte din ultimele trei jocuri din liga (2-1-0). Acest termen a ajutat-le pentru a obţine în cele din urmă în afara zonei de retrogradare, cel puţin pentru o vreme. Dar toate aceste trei jocuri au fost împotriva echipe din jumătatea de jos a tabelului, în timp ce astăzi vor juca aganst una dintre cele mai bune echipe din liga de origine. Huesca au doar trei victorii departe de casă până în prezent acest sezon (3-3-8), şi, de asemenea, patru infrangere in ultimele cinci partide (1-0-4). Luis Helguera (25/2) este suspendat pentru acest joc, în timp ce Luis Sastre (16/0) este discutabilă.

În octombrie cele doua echipe întâlnit în Copa del Rey şi Cordoba a reuşit să câştige după sancţiuni. La "Nuevo Arcangel" echipa de acasă au patru victorii din patru jocuri şi, de asemenea, a primit doar un singur scop în ele (7:1).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu